Добре дошли в GCA Academy

Toва е мястото, където подпомагаме лекарската общност с безплатни професионални обучения. Ние се доверяваме на най-добрите постижения в естетичната индустрия и подпомагаме нашите лекари с обявена програма на специализирани семинари и симпозиуми за запазване на Вашите знания на съвременно ниво. Всичко това увеличава ползите за пациентите – даже Ви дава възможност за по-добра работа.

Списъкът с нашите съветници е с изтъкнати личности в нашата област, които често са канени да споделят знанията си, да дават експертна оценка в индустриалното производство и да бъдат лектори на нашите събития.

Какво да очаквате

Дали Вие сте начинаещ, който иска да усъвършенства уменията си, или хирург с опит, който иска да се усъвършенства и освежи знанията си, за да си осигури най-добра практика, Вие ще намерите нашите разнообразни семинари.

Всяко участие е пълен ден и включва редица лектори, споделящи своя опит и заключения. Ще видите операции на живо, ще видите последни техники и ще имате възможност за пряк дебат с колегите си. Освен хирургическата техника, в програмата за деня е включена и оценка на пациент (предоперативно, следоперативно) и усложнения.

Не пропускайте

Тази изключителна програма от безплатни събития на Академията е открита за всички лекари, като местата са строго определени (ограничени). За да се подсигурите, заявете участието си по-рано, тъй като местата се запълват бързо.