Жена оглави френска компания за гръдни импланти

24 Юни 2013

Назначена е първата жена в света, изпълнителен директор в бранша

АПТ – Франция – 24 юни 2013 – Скоро след здравния скандал, при който се видя, че на повече от 300 000 жени са предоставени дефектни медицински изделия, един от световните лидери в производството на гръдни импланти днес заяви, че ще приеме предизвикателството от загубеното доверие в бранша под ръководството на първата жена изпълнителен директор в този бранш. GC Aesthetics (www.gcaesthetics.com) – търговската централа на базираната в Апт – Франция Евросиликон и базираната в Англия Nagor, чиито продукти се продават в повече от 90 страни, ще се фокусират върху нуждите на потребителите, водени от бившия изпълнителен директор на Pfizer – г-жа Ayse Kocak.

Ayse възнамерява да превърне GC Aesthetics и нейните повече от 300 служители в компания, която директно разговаря с жените, отговаря на техните нужди и помага във възстановяването на доверието им в пластичната хирургия след PIP скандала. Тя заяви:

“В това плодотвортно творческо време, ние имаме възможността фундаментално да променим движещите фактори в производството на гръдни импланти. На всеки бизнес е нужно да следва желанията на потребителите си, а в нашия случай това означава да знаем от какво специално все пак се нуждаят и какво заслужават жените.”

  GC Aesthetics притежава френската марка Eurosilicone (www.eurosilicone.com) и базираната в Англия Nagor (www.nagor.com), които заедно произвеждат над 270 000 импланта всяка година. Техните продукти са на пазара над 30 години и предлагат най-добрата възможна гаранция: безплатна и валидна през целия живот на пациента. В продължение Аyse заяви:

“Ние разбираме, че не е само физическият аспект на увеличението или реконструкцията на гърдите, но и как се чувстват жените при решението си да поставят гръдни импланти в телата си – особено след измамата PIP.

Ние залагаме бъдещото развитие на нашата компания на откровеното вслушване и отзивчивост към жените. Ние искаме да ги подкрепим в техните проучвания и да им предложим трибуна , на която да споделят опита си една с друга. Благодарение на обстоятелствата стана ясно, че изборът на импланти е важен, както и изборът на хирург.”

“Ние не просто произвеждаме и продаваме медицински изделия, ние помагаме на жените да променят самочувствието си, за да могат спокойно да направят своя избор как да живеят.”

  GC Aesthetics възнамерява да представи и своята политика на отворени врати към хирурзите, за да могат да посетят производствените фабрики и да видят от първа ръка как се изработват продуктите.

Следваща статия