Между жени: Жена оглавява компания за гръдни импланти в световен мащаб

24 Юни 2013

Първата жена изпълнителен директор в бранша се стреми да влезе под кожата на жените

London, UK – 24 юни, 2013 – Непосредствено след здравния скандал, при който 300 000 жени по света се оказаха с дефектни медицински изделия и загубиха доверието в бранша, един от световните производители на гръдни импланти в света обяви, че ще приеме предизвикателството под ръководството на първата жена в света – изпълнителен директор. GC Aesthetics (www.gcaesthetics.com) - търговската централа на международните марки Евросиликон и базиранaта в UK Nagor, чиито продукти се продават в повече от 90 страни ще се ръководят от потребностите на жените и ще се насочват от бившия изпълнителен директор на Pfizer и вице президент на фирма за биотехника – г-жа Ayse Kocak.

Ayse, която беше призната като една от най-влиятелните 100 жени в Мексико от списание CNN Expansion, има за цел да преобрази GC Aaesthetics и нейните повече от 300 служители в компания, която говори директно с жените и задоволява техните нужди. Нейното назначаване определя нова ера за GC Aesthetics, същевременно с пристигането и настаняването на нов харесван от жените Global Brand директор Faye Mingo в Лондон. Ayse заяви:

“В тези творчески за нашия сектор времена, ние имаме изключителната възможност за фундаментални промени в движещите сили на индустрията за гръдни импланти. Всеки бизнес има естествената нужда да следва желанията на потребителите си, но специалното в нашия случай е какво искат жените.”

GC Aesthetics има за цел да стане независима водеща компания за медицинска естетика през 2015 г, включвайки френската марка Евросиликон (www.eurosilicone.com) и единствения английски производител на гръдни импланти Nagor (www.nagor.com)и заедно да призвеждат повече от 275 000 импланта годишно в широка гама продукти в близо 600 уникални варианта на форми, текстура и проекции. Техните продукти са на пазара повече от 30 години и предлагат най-добрата възможна гаранция – безплатна и валидна през целия живот на пациентите, независимо от дългата трайност на продуктите. Ayse добави:

“Искаме да сме сигурни, че жените са напълно информирани и затова имат право да взимат своите решения. Ние разбираме, че това не е само в аспекта на увеличение или реконструкция на гърдите, но и как се чувстват жените, взимайки решение да поставят гръдни импланти в телата си. Една от нашите ключови насоки е да предоставим чисти, индивидуални по мярка материали, отговарящи на женския потребител.

Ние не произвеждаме и продаваме просто медицински изделия, ние помагаме на жените да променят самочувствието си, за да могат да изберат най-правилния за тях начин на живот.”

Според Faye Mingo, Global Brand директор, която преди да се присъедини към GCA е работила за английската компания за бременност и бебета Bounty и здравноосигурителната компания Kimberly Clark:

“Вълнуващо е да внедряваме разширен проект за бъдещото развитие на нашата компания, като една действително чуваща и отзоваваща се на жените – влизайки под кожата им, че са наясно когато взимат решение за промяна на гърдите. Ние искаме да ги насърчим по време на проучването им и предлагаме трибуна, за да споделят опита помежду си. Става все по-ясно, че изборът на импланти е важен, както и изборът на хирург.”

Инициативите на GC Aesthetics не са обърнати единствено към самите потребители – компанията възнамерява да предлага политика на отворени врати за хирурзите, да посещават производствената база и да видят от първа ръка как се произвеждат продуктите.

Предишна статия Следваща статия